Geluidsinstallatie Café

Een goede muziekinstallatie in een Café begint bij een goed ontwerp. Daarnaast bespreken wij altijd met de klant hoe het systeem gebruikt gaat worden. Alleen wat achtergrond of ook hard qua volume, of moet er ook over gezongen worden? Uiteraard is alles mogelijk.

In sommige gevallen spelen er ook bandjes over de vaste geluidsinstallatie. Als dat het geval is, dient daar zeker rekening mee gehouden worden.

Ook bij een goede geluidsinstallatie kiezen wij de juiste mixer. Vaak installeren wij een basis-mixer, zodat de bediening altijd vrij eenvoudig blijft. Op deze basis-mixers kan altijd een live-mixer op worden aangesloten. Zodat de band ook versterkt kan worden. 

Kiest men toch voor een live-mixer als basis-station, is dat uiteraard ook mogelijk. Alleen blijft de bediening altijd gecompliceerd. Zeker als het personeel de mixer ook moet bedienen.

Neem contact met ons op voor een gratis offerte.

Plaatsing van luidsprekerboxen:

De plaatsing van de boxen is ook zo belangrijk! Wij creëren een de perfecte spreiding van het geluid

Het personeel moet zo min mogelijk hinder hebben van de muziek, daarom mogen de luidsprekerboxen dan ook niet op worden gericht. 

Voor de horeca hebben wij enorm veel keuze qua installatie, neem daarom vrijblijvend contact met ons op. Wij leveren en installeren de installatie van A tot Z.

Wij komen daarom graag langs op locatie voor een goede offerte.

Geluid, Licht, Beeld en Akoestische-oplossingen voor o.a. Restaurant, Brasserie, Cafe, Hotel, Discotheek, Horeca, Evenementslocatie, Jumphal

Call Now Button